Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
fiorgue · Festival Internacional d'Orgue Mataró Barcelona
l'acadè-
mia


Ja fa sis anys des que el Festival Internacional d'Orgue Mataró-Barcelona "Jaume lsern" va sorgir a partir del concert anual que ofereixo a la capital de la costanera regió del Maresme, i aquest és ja un Festival completament consolidat. La nostra intenció era oferir al públic de Mataró l'oportunitat de conèixer i gaudir del treball d'altres músics; i no només hem aconseguit la seva confiança amb ple absolut en cada esdeveniment, sinó que cada vegada més se'ns sumen melòmans d'altres regions fins al punt d'haver donat sentit a la retransmissió en directe per la televisió regional del concert inaugural amb una Basílica de Santa Maria plena i un públic entusiasta. Esdeveniments com aquest demostren que el futur de l'instrument rei i la seva música no corren cap risc.

Com a part d'aquest Festival, vam crear també un Curs Internacional d'Orgue, per fer de Mataró, i l'orgue històric més gran de Catalunya, un centre on estudiants de diversos països i escoles puguin compartir les seves idees i coneixements amb nous amics i professors de diverses generacions (amb diferents idees i solucions per als mateixos reptes musicals). Mitjançant la combinació d'estudi, coneixement, concerts, excursions però també el clima privilegiat i la vibrant oferta de Mataró (el seu art i el seu entorn natural) pretenem que el VI Curs Internacional d'Orgue Mataró-Barcelona "Jaume lsern" sigui una experiència inoblidable per a estudiants, professors, concertistes i públic.
fiorgue · Festival Internacional d'Orgue Mataró Barcelona fiorgue · Festival Internacional d'Orgue Mataró Barcelona
fiorgue · Festival Internacional d'Orgue Mataró Barcelona
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.